Betaling

Betaling

Alle priserne her på vores danske hjemmeside er angivet i danske kroner og inkluderer moms (som er på 25%, du kan se oversigten inden du betaler og i din ordrebekræftelse). Vi har flere betalingsmetoder, du kan vælge, når du køber en eller flere mobiltelefoner med tilbehør fra os. Dette er blandt andet VISA, MasterCard, PayPal og faktura. Uanset hvordan du vælger at betale for din mobiltelefon, beskytter vi alle dine oplysninger med det nyeste inden for krypteringsteknologi. Alle dine data er sikrede. Du behøver derfor ikke være bange for, at nogle tredjeparter får adgang til dine betalingsoplysninger. 

Kortbetaling ved køb af mobiltelefoner

Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med at bruge dit kreditkort som betalingsmiddel. Du skal dog kontrollere, om udstederen af kortet tilføjer gebyrer, når du bruger kortet online. Dette er ikke en udgift som vi håndterer, og du bedes derfor kontakte din kortudbyder med spørgsmål herom. Har du problemer med et kort, som vi ikke tager imod, kan du kontakte vores kundeservice. Der er garanteret en anden løsning. 

Betal for dit køb af mobiltelefoner med en faktura

Det er muligt at vælge en faktura som betalingsmiddel, når du ankommer til kassen. Det betyder, at du ikke behøver at indtaste betalingsoplysninger med det samme. Det vil blive foretaget en kreditvurdering af dig. Dette sker med det samme, og hvis du ikke bliver godkendt, kan du vælge en anden betalingsmetode. Fakturaen sendes til dig via e-mail, og betalingsfristen er 14 dage. 

Du kan også vælge at bruge PayPal

Du har også mulighed for at betale for din mobiltelefon med den elektroniske tegnebog PayPal. Dette er en sikker og hurtig betalingsmetode, hvor du ikke behøver at give kortoplysninger direkte til os. Betaling via PayPal foretages uden gebyrer tilføjet, men vær opmærksom på deres terms & services.

Start med at skrive og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.