Fortrydelsesret og retur

Fortrydelsesret og retur

Hos os handler du sikkert, og vi gør vores bedste for at kunne lade dig bytte, foretage en returnering eller gøre krav på reklamation. Dette er noget, vi synes er ekstra vigtigt, når du trods alt handler online. Derfor følger vi også alle krav og love på området. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så kan vi forklare nærmere. 

Klager og reklamation

Hvis en mobiltelefon købt hos os leveres med fejl, eller hvis den er blevet beskadiget under transporten, refunderer vi dig omkostningerne, efter at du har sendt produktet tilbage. Du skal sørge for at gøre dette hurtigst muligt, og tag billeder for at bevise det. Vi erstatter også forsendelsen for dig. 

Garanti på udvalgte produkter

Nogle af vores produkter leveres med en udvidet garanti fra producenten. Dette gælder for det meste kun produktionsfejl, og du kan læse mere herom i manualen, der følger med dit produkt, eller på mærkets egen hjemmeside. 

Fortrydelsesret i 14 dage

Fortrydelsesretten er gyldig i 14 dage ved handel i Danmark, men du skal huske at sende varen tilbage i original emballage. Det skal være i en sådan tilstand, at det kan videresælges. Du skal selv betale for returforsendelsen. Dette gælder også, selvom du vil bytte varen til et andet lignende produkt. 

Hvis du ønsker at returnerer et produkt

Kontakt os altid først, inden du sender en mobiltelefon retur. Vi vil have dig til at være helt tilfreds med din nye telefon og føle at den lever op til billederne og beskrivelsen på hjemmesiden. Hvis du mod forventning er utilfreds, kan du, selvom varen ikke er beskadiget, sende den retur og få dine penge tilbage alligevel.

Start med at skrive og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.